Logga in för att ta del av 15% sommarrabatt. Gäller för dig som är eller blir medlem i KICKS Club.

Alessandro  Striplac Starter Kit

Striplac Starter Kit

Striplac Starter Kit innehåller alla de verktyg som behövs för perfekt målade naglar. Starter kit kommer med en LED-lampa, för att härda och torka nagellacket på bara några sekunder, vilket normalt...
597,50 kr 1195 kr
VÄLJ ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
11 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Striplac Starter Kit innehåller alla de verktyg som behövs för perfekt målade naglar. Starter kit kommer med en LED-lampa, för att härda och torka nagellacket på bara några sekunder, vilket normalt sätt bara finns tillgängligt i professionella salonger. Inte desto mindre så är startkitet litet och kompakt, får plats i varje badrumsskåp och är dessutom en perfekt följeslagare i hemmet och under resan. När du väl är utrustad med startkitet kan du köpa vilken ny färg som helst från Striplac, varje nyans kan tillämpas i LED-lampan.
Striplac Starter Kit innehåller: LED-lampa, Peel Off Nail Polish "Classic Red", Peel Off Base & Top Coat, Cleansing Pads, multifunctional-file och cuticle trimmer.

ANVÄNDNING

Steg 1: Rengör naglarna med cleansing pads. Applicera Twin Coat som baslack.
Steg 2: Låt naglarna härda i 60 sekunder i LED-lampan. 4 fingrar åt gången och tummarna separat.
Steg 3: Applicera 2 lager Striplac Peel Off Nail Polish. Låt naglarna härda i 60 sekunder i LED-lampan mellan varje lager.
Steg 4: Lacka med Twin Coat som topplack, låt härda.
OBS! Ta bort klistriga ytan med cleansing pads.

Borttagning: Dra enkelt av nagellacket utan att använda remover. Om du har torra naglar använder du Striplac Peel-Off Activator för att underlätta borttagning.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2016-06-09
Efter mycket om och men för priset bestämde jag mig för att köpa detta kit. Igår kom det äntligen hem och ivrigt packade jag upp och började lacka mina naglar. Hade koll på hur man skulle göra via alla videos på Youtube. Jag är jättenöjd med resultatet av dom färdig lackade naglarna och det finns inte ett märke efter gårdagens och dagens böck och stöck hemma med allt vad det innebär! Jag älskar det!!! Håller lacket i en vecka eller mer är jag super duper nöjd! Återstår att se, men vanliga nagellack håller inte ens ett dyn hos mig. Hoppas hoppas hoppas att naglarna nu kan även växa sig lååååånga med denna gellack! Jag önskar mig äntligen långa naturliga naglar.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-12-14
Tummen upp från mig. Sitter minst en vecka... flagnar inte alls. Om man är försiktig och inte har bråttom vid borttagning är det väldigt skonsamt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-19
Det krever litt trening, men dette settet er bra. Kan anbefales. Lakkene varer lenge, så selvom startersettet koster en del blir det ikke dyrt i lengden. Det er deilig og kunne fikse neglene hjemme i stedet for og gå til salonger hele tiden. Anbefales.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-13
Den nya generationens nagellack. ÄNTLIGEN! Det är så himla skönt att inte behöva fixa naglarna varannan dag längre. Det sitter i 1-2 veckor och håller sig snyggt hela tiden. Man kan bli lite avskräckt av priset men med tanke på att det håller länge och lampan är en investering blir det inte speciellt dyrt i längden. Kan rekommendera alla som gillar att ha snygga naglar att köpa striplack!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-12
Jag älskade Depends gellack och använder denna när Depends förbjöds. Det bästa alternativet men sitter sämre och är svårare att applicera.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Jag älskar att jag inte behöver måla naglarna flera gånger i veckan! Naglarna håller sig snygga i två veckor ( ibland längre) och det är lätt att ta bort lacket. Har man sköra naglar bör man vara lite försiktig när man tar bort det.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Använder detta lack regelbundet. Dock mest på fötterna då jag håller med om att det är svårare att ta bort på händerna utan att skada egna nageln. Jag tycker framför allt att lampan känns proffsig jämfört med de små som konkurrenterna hade. Dessutom är ju Alessandro den enda gellack i Sverige som inte blivit tillbakadraget för inspektion...
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Perfekt produkt! Håller 7-10 dagar på mina naglar. Naglarna är alltid starka och vackra! Superbra produkt!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-01-08
Jag är inte alls nöjd. Tycker att det var svårmålat jämfört med andra gellack jag har testat, och att skala av det var inte i närheten så enkelt som det stod i produktbeskrivningen. Trots att jag använde den speciella peel-off-vätskan så var det svårt att skala av det och mina naglar tog stryk av det.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2014-12-22
Det har nu gått 1 vecka sedan jag provade lacken och den sitter så fint på. Inga repor eller flagning. Nu återstår det bara att "skala" bort det och köpa nya nagellack i fler färger.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT
    Laddar...