Tycker du som de flesta att det är svårt att hitta rätt nyans på din foundation?

Succén KICKS Colour ID hjälper dig att hitta den perfekta nyansen på din foundation.

Så här gör du

1. Mät din hudton i din KICKS-butik.
2. Få din personliga färgkod.
3. Hitta matchande produkter i din butik eller via sökfältet på kicks.se!

Tips! Logga in och spara din unika färgkod på Mina sidor för att lättare hitta matchande produkter.

KICKS Colour IDKICKS Colour ID

Större delen av Sveriges kvinnor använder foundation dagligen – men att hitta rätt kan minst sagt vara något av en utmaning. Utbudet är enormt och man ska välja varumärke, formula, täckningsgrad och kanske viktigast men svårast av allt – rätt nyans.

Tillsammans med det världsledande företaget inom färgvetenskap och teknik, X-Rite har KICKS tagit fram KICKS Colour ID – ett litet men avancerat verktyg som mäter din exakta hudton och matchar den med den perfekta nyansen.

Mätning och matchning
Mätningen görs av skönhetsexperter i din KICKS-butik. Verktyget läser av hudtonen på tre punkter i ansiktet och sammanställer sedan mätningarna till din personliga färgkod. Verktyget innehåller nio inbyggda ljuskällor för att alltid ge perfekta mätningar, oavsett yttre belysningar. Din personliga färgkod kan sedan matchas mot hela KICKS sortiment och sorteras efter dina önskemål om formula och varumärke. Att mäta din hudton och få din personliga färgkod är självklart helt gratis.

Nyanser
Utifrån KICKS sortiment med över 1 600 olika foundations och puder har en helt unik färgskala med cirka 90 olika hudtoner skapats. Det betyder att alla personliga färgkoder har minst en perfekt foundationmatchning, men ofta betydligt fler, i KICKS sortiment. Tänk på att din hudton kan förändras under året, när du till exempel varit på semester, och att du därför kan behöva förnya din mätning med jämna mellanrum.

Din personliga kod
Du får självklart med dig din unika färgkod hem och du kan söka vidare efter perfekt matchande foundations, puder och andra makeupprodukter i samma färgtoner på kicks.se. Du skriver in din kod i det vanliga sökfältet och får upp en lista på matchande produkter. Spara din personliga färgkod på ”Mina sidor” så kommer alltid rätt nyans för just dig upp när du surfar runt på kicks.se.

KICKS Colour Guarantee
Vi garanterar att en makeupprodukt med samma färgkod som din hud matchar perfekt! Skulle du inte vara nöjd med din matchning är du välkommen tillbaka inom 14 dagar så byter vi din produkt. Tag med kvittot och kortet med din färgkod till din KICKS-butik.
Lumene
CC Color Correcting Cream
159 kr
Maybelline
Dream Pure 8-in-1 BB Cream
119 kr
Clinique
Anti-Blemish Liquid Makeup
310 kr
IsaDora
Anti Shine Mattifying Powder
149 kr
L'Oréal Paris
Nude Magique BB Cream SPF 12
169 kr
Clarins
Ever Matte SPF 15 Skin Balancing Foundation
360 kr
MAC
Select Sheer/Pressed
255 kr
bareMinerals
Original Foundation SPF 15
395 kr
KICKS
Pressed Powder
139 kr
Lancôme
Hydra Zen BB Cream
335 kr
Välj land    Copyright © KICKS 2016 | Kundservice 020-42 32 22
Laddar...