Logga in för att ta del av 15% sommarrabatt. Gäller för dig som är eller blir medlem i KICKS Club.

L'Oréal Paris Infallible Nail Polish 003 Timeless Taupe

Infallible Nail Polish 003 Timeless Taupe

Det kompromisslösa nagellacket är nu här – Infallible Nail Polish! Ny 2-i-1-lösning för salongslik manikyr, kompromisslös glans i upp till 12 dagar och efterliknar finishen av ett gel lack som görs på salong (lägg på ett nytt lager överlack...
99 kr
VÄLJ ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
5 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Det kompromisslösa nagellacket är nu här – Infallible Nail Polish! Ny 2-i-1-lösning för salongslik manikyr, kompromisslös glans i upp till 12 dagar och efterliknar finishen av ett gel lack som görs på salong (lägg på ett nytt lager överlack varannan dag). Infallible Nail Polish är den nya generationen nagellack för ett salongsliknande resultat som du lätt gör hemma själv i 2 enkla steg.
2x5 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2016-03-10
Så bra gillar den verkligen! 2 nagellack i ett mycket lättare en att ta fram 2 nagellack
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-23
Kanonfint! Kommer köpa fler.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2014-10-24
Det absolut bästa nagellacket jag provat! Och jag har provat många, både billiga och dyra. Det här lacket sitter i minst två veckor på mina naglar och då brukar jag ändå bara bättra på överlacket en gång under den tiden. Kan verkligen rekommendera detta lack!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2014-10-05
Köpte 001 stay nude och jag älskar den! Mina nagellack brukar bli fula efter kanske bara en-två dagar oavsett om jag köper billiga nagellack eller de som är dyrare. Mitt arbete tar kol på varenda nagellack jag har, men detta höll en hel vecka och såg lika fint ut hela veckan! Det blev lite mattare efter en vecka men annars håller det jättebra, 001 är en neutral fin färg. Kommer absolut köpa fler färger!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2014-10-02
Köpte lacket i färgen 007 Ocean Infini. Lite mörkare än vad det är på bild, men en jätte fin färg. Det matchande topplacket torkade relativt fort och gjorde lacket superglansigt! Lacket höll i en vecka utan att jag behövde applicera mer än ett lager topplack. Toppen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT
    Laddar...