MAC Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer

Winner KICKS Beauty Awards 2015: Best Concealer
En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en...
Från:
185 kr
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
862 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-01-14
Den beste jeg har prøvd hittil. Sitter utrolig godt på huden og er deilig å jobbe med. Et godt kjøp!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-27
Helt ok. Jeg syns Studio Finish concealeren er mye bedre om man skal dekke kviser og lignende! Denne tørker VELDIG fort, og derfor kan jeg ikke ta litt på alle kvisene/ujevnhetene i ansiktet først, og deretter blende ut. Da får jeg en «strek» rundt alle flekkene jeg har hatt på concealeren, som ikke går bort uansett hvor mye jeg blender. Vanskelig å forklare, haha. Det andre med at den tørker så fort er at den har veldig lett for å bli kakete. Og uansett hvor forsiktig man prøver å pumpe, kommer det alltid for mye. Under øynene liker jeg mye bedre andre merker som LA girl eller NAKED.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-14
Är inte alls nöjd med denna tyvärr. Har bara hört bra om den men på min hy funkade den inte alls. Använder den främst runt ögonen och även om jag inte upplever mig som torr där så krackelerar concealern redan vid applicering och det ser så illa ut. Spelar ingen roll hur mycket jag återfuktar huden innan eller hur jag applicerar, blir samma i varje fall. Så trist eftersom jag hade höga förhoppningar på denna. Men är väl bara att leta vidare antar jag...
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-11
Bästa concealern! Har otroligt mycket rynkor under ögonen och är den enda som inte lägger sig i linjerna. Ger hög täckning så man tänker på det bara, kan se konstigt ut med endast denna concealer under ögonen. Håller otroligt länge, min är nere på lite mindre än hälften och då har jag använt den varje dag i 7 månader! Enda minuset är att det är en pump, man kan överdosera men efter ett tag lär man sig hantera den. Verkligen prisvärd, jag kommer att köpa den om och om igen, rekommenderas!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-11
Bra concealer för ett bra pris! Lätt i konsistensen och jag upplever inte att den känns på huden eller att det känns kakigt under ögonen som jag tycker att till exempel Cover All Mix från Make Up Store gör. Det enda jag tycker är negativt med denna concealer är pumpen som pumpar ut concealern. Det kommer ut rätt mycket produkt på bara ett pump och det är många gånger jag inte har behövt så mycket concealer som pumpats ut, vilket är lite slöseri. Utöver det är denna concealer helt klart värd pengarna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-11
WOW. Superbra. älska den från första början. Täcker jättebra.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-12-03
Superbra täckning! Jag har acne och den här produkter täcker tillsammans med en bra primer och en fondation, jättebra!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-11-24
Inte alls nöjd. Har alltid haft mac select cover up och varit så nöjd med den men då den var slut i butik så rekommenderade (personal på mac) denna istället. Den täcker väldigt bra vilket är ett plus men annars så passar den inte alls ihop med min mineralize Foundation. Den blir kakig och lägger sig inte alls snyggt i ansiktet, kan nog bero på att den är så torr att man knappt hinner arbeta ut den ordentligt. Tycker även förpackningen är dålig då man själv inte kan välja hur mycket man faktiskt vill få ut. Dessutom sålde hon på mig en för mörk färg till råga på allt. Så missnöjd.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-11-21
Lukter som maling, tørker ut huden så ekstremt at den begynner å flasse av, dårlig pumpe som gjør at det alltid kommer ut for mye, vanskelig å få av, ser fort kakete ut om man får på for mye.. Denne og Foundation i samme type er helt klart kun for de med veldig fet hud.. Synd at fagkyndige ved MAC kan anbefale denne da den var så dårlig for min hud, derfor jeg og mange andre går dit tenker jeg, vi antar de har såpass mye kunnskap og erfaring så vi slipper å gjøre bomkjøp som dette.. Eneste positive er fargen og nyansen
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-11-18
Hands down den beste concealeren jeg har brukt! Utrolig bra dekkevne og holdbarhet. Enkel å påføre, og flasken varer kjempelenge. Har prøvd Nars, Urban Decay og Maybelline blant annet, men denne gir deg absolutt mest for pengene.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT

    Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

    Laddar...