MAC Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer

Winner KICKS Beauty Awards 2015: Best Concealer
En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en...
Från:
185 kr
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
841 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2016-08-25
Den här concealern är ju väldigt hypad, och jag förstår varför. Brukar bara använda denna till vardags under ögonen och lite där jag vill jämna ut som på kinder, näsa och panna och tycker det är väldigt lätt att använda och blanda ut och ger ett naturligt fint resultat. Dock tycker jag att den lägger sig konstigt i partier där jag ibland är torr. Den liksom förstärker så att det ser ut som att jag är mer torr i huden och lite som jag flagnar. Men tycker dock att det positiva väger upp det negativa och detta blir andra gången jag köper om den!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-19
Älskar denna! Använder den för att ljusa upp områdena under ögonen, på näsryggen, pannan och hakan. Lägger sig lätt i vecken under ögonen (om man har problem med det), men lägger man ett löspuder och "bakar" en stund så blir resultatet bättre, för mig iallafall! Som många andra skrivit så torkar den riktigt fort också vilket kan vara bra att tänka på.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-18
Den här concealern funkar tyvärr inte alls för mig... Den lägger sig i vecken under mina ögon och eftersom att den är rätt så trögflytande så tycker jag att den är svår att blanda ut och tycker inte heller den sitter bra på huden. Har oljig hy så kanske beror på det
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-11
Passar inte alls mig! Den täckte knappt det blåa under ögonen, och även fast jag applicerade flera lager såg jag ingen skillnad. Den la sig även i vecken under ögonen och såg torr ut, trots att jag inte är torr annars. Ett annat minus är att det kommer väldigt mycket produkt på samma gång, och därför går mycket i spillo.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-07
En solklar favorit. Använder NC15 som passar utmärkt för er med en hudfärg åt det gula hållet. Jag applicerar den under ögonen, i pannan och på hakan för en mer highlighter-effekt och upplever den som lättblandad och fulltäckande. Det enda negativa med produkten, som jag anser, är att den "creasar" under ögonen. Rekommenderar därför ett puder i samband med användning, särskilt för er med lite mer oljig hy då den dessutom tenderar att provocera fram olja.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-05
Otroligt bra concealer! Den känns väldigt lätt i konsistensen och på huden och resultatet blir inte kakigt alls! Den torkar fort så man måste arbeta ganska fort för att få så bra resultat som möjligt. Det enda minuset jag kommer på är att den inte täcker mörka ringar under ögonen 100%. Annars är den helt klart värd pengarna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-02
Bästa concealern jag har prövat. Den täcker mina mörka ringar helt flawlessly utan att se kakig ut. Den håller även hela dagen, och ser lika fin ut flera timmar senare.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-01
Alla tycker olika men jag tycker concealern är den bästa jag testat hitills. Tänk byta men köpte den igen, bäst att vara säkra sidan. Bra konsestens och superbra täckning. Den enda negativa är att den torkar fort. Love it!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-07-17
Väldigt tjock, och den blir lätt kakig och "för mycket" under ögonen. Ser inte alls naturlig ut. Den innehåller även starka ingredienser som irriterar mina ögon otroligt mycket, vilket gör att jag inte längre kan använda den under ögonen. Fungerar bra att dutta lite över finnar och annat, men förpackningen är hemsk och gör att man pumpar ut alldeles för mycket på en gång. INTE värd hypen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-07-15
Jättebra concealer om man applicerar den på rätt sätt. Tjock, bra konsistens. Täcker mina ringar till 100% inne, och vid ljusare förhållanden ute till ungefär 80%. Men väldigt viktigt hur man applicerar för att få så bra täckning som möjligt även med denna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT
    Laddar...