MAC Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer

Winner KICKS Beauty Awards 2015: Best Concealer
En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en...
Från:
185 kr
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
847 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2016-10-02
Dekkevnen er 10/10 på denne, men passer IKKE til tørr hud eller kombinasjonshud i det hele tatt. Er litt generøs når jeg gir den 2 stjerne, men det er bare så ufattelig tørr og vanskelig å gni ut.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-09-13
Beste concealeren jeg har brukt. Den dekker mine mørke ringer uten å bli kakete og holder hele dagen . Super bra
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-09-10
Definitivt värd alla höga betyg, enda nackdelen som flera har nämt är att det flaskan trycker ur sig för mycket varje gång.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-09-06
Jeg har oljete hud, og synes allikevel denne er noe tørr.. Dekkevnen er fantastisk, men dette er ikke en concealer jeg går for om jeg vil ha en naturlig look.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-09-05
Bästa concealern jag någonsin använt!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-30
Älskar denna! Har mycket veck under ögonen och denna är enda concealern som inte lägger sig i linjerna! Dryg också och även om pumpen är lite krånglig så lär man sig dosera efter ett tag. Sitter hela dagen, enda är att den oxiderar dvs blir mörkare när den torkar, har NW20 nu men kommer köpa NW15 nästa gång!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-25
Den här concealern är ju väldigt hypad, och jag förstår varför. Brukar bara använda denna till vardags under ögonen och lite där jag vill jämna ut som på kinder, näsa och panna och tycker det är väldigt lätt att använda och blanda ut och ger ett naturligt fint resultat. Dock tycker jag att den lägger sig konstigt i partier där jag ibland är torr. Den liksom förstärker så att det ser ut som att jag är mer torr i huden och lite som jag flagnar. Men tycker dock att det positiva väger upp det negativa och detta blir andra gången jag köper om den!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-19
Älskar denna! Använder den för att ljusa upp områdena under ögonen, på näsryggen, pannan och hakan. Lägger sig lätt i vecken under ögonen (om man har problem med det), men lägger man ett löspuder och "bakar" en stund så blir resultatet bättre, för mig iallafall! Som många andra skrivit så torkar den riktigt fort också vilket kan vara bra att tänka på.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-18
Den här concealern funkar tyvärr inte alls för mig... Den lägger sig i vecken under mina ögon och eftersom att den är rätt så trögflytande så tycker jag att den är svår att blanda ut och tycker inte heller den sitter bra på huden. Har oljig hy så kanske beror på det
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-08-11
Passar inte alls mig! Den täckte knappt det blåa under ögonen, och även fast jag applicerade flera lager såg jag ingen skillnad. Den la sig även i vecken under ögonen och såg torr ut, trots att jag inte är torr annars. Ett annat minus är att det kommer väldigt mycket produkt på samma gång, och därför går mycket i spillo.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT

    Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

    Laddar...