Make Up Store Wonder Blush

Wonder Blush

Ett högpigmenterat mineralrouge som ger ansiktet fin färg och lyster. Wonder Blush har samma uppbyggnad som Wonder Powder, vilket är uppbyggt på rena mineraler. Nyckelingrediens är Bismuth Oxychloride, ett natruligt mineral som ger huden lyster samt...
190 kr
VÄLJ ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
  3 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Ett högpigmenterat mineralrouge som ger ansiktet fin färg och lyster. Wonder Blush har samma uppbyggnad som Wonder Powder, vilket är uppbyggt på rena mineraler. Nyckelingrediens är Bismuth Oxychloride, ett natruligt mineral som ger huden lyster samt Titanium Dioxid som ger ett naturligt solskydd, reflekterar solljuset. Blanda gärna rouget med Blend & Fix för att få ett krämigt läppglans.
Vikt: 1,5 g
 
TOTALT BETYG
OMDÖME ÖVERSIKT
Glamourfaktor
 
Prisvärd
 
Köper igen
 
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
Skriv omdöme
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2012-07-04
Köpte 3 färger; Cairo, Cleopatra och Luxor. Håller med föregående talare om att Cleopatra är missvisande, den är nästan cerise (!). Jag trodde att Cairo skulle vara den färgstarkaste nyansen av de tre som jag valde, men där hade jag fel, Cleopatra var mycket knalligare. Tyckte ingen av färgerna stämde helt överens, trodde de skulle vara mjukare/mer pastelliga. Luxor var väl den som liknade mest. De är verkligen högpigmenterade, som det står i beskrivningen. Det blir nästan svårt att arbeta med dem för att få en naturlig look. Gillar MUS-produkter i det stora hela, men här vet jag inte riktigt...Hoppas jag vänjer mig.
BETYG
Glamourfaktor
 
Prisvärd
 
Köper igen
 
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2012-06-28
Blev väldigt besviken på denna produkt. Köpte Cleopatra eftersom jag ville ha en rosa väldigt diskret rouge men när jag fick hem den stämde inte färgen alls, den var betydligt mer mörkrosa i verkligheten än på bild så bilden är väldigt missvisande. Kvittar om man bara tar lite på borsten så blir kinderna ändå lite clownlika. Kommer inte köpa igen.
BETYG
Glamourfaktor
 
Prisvärd
 
Köper igen
 
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2010-10-10
Favoritrouget! Ger fint skimmer (Goddess) och funkar som en slutfinish till ett mörkare rouge. De brunare nyanserna ger jättefint lyster och sitter perfekt hela dagen. Lätt att applicera!
BETYG
Glamourfaktor
 
Prisvärd
 
Köper igen
 
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT
    Laddar...