W
Weleda

#
100BON
 
Anastasia Glow Kit Ultimate Glow
Anastasia Glow Kit Ultimate Glow

Glow Kit Ultimate Glow

Anastasia Glow Kit Ultimate Glow består av metalliska och skimrande puder-highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster på ansikte och kropp. Färgerna kan blandas eller användas var för sig. Formula som lägger sig jämt på huden och ger en...
595 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
48 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Anastasia Glow Kit Ultimate Glow består av metalliska och skimrande puder-highlighters med hög pigmentering för intensiv lyster på ansikte och kropp. Färgerna kan blandas eller användas var för sig. Formula som lägger sig jämt på huden och ger en fin lyster och finish utan att lämna skimmerpartiklar på huden. Nyanserna Snow, White Sand och Golden Dawn ger ett skimrande glow i vitt och varma beigea toner. Sunray, Amber gold och Hot sand är metalliska nyanser i varma toner av koppar, rose och bronze.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa Glow Makeup.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-07-02
Elsker dette palettet! Gir en utrolig fin finish på hele looken. Utrolig pigmentert! ABH leverer fantastiske produkter som alltid
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-26
Blev bara besviken med denna paletten, massvis av pudret faller ut, de är inte särskilt pigmenterade och efter ett tag under dagen stannar inte highlightern på samma plats jag la den, för detta priset är det verkligen ingen bra highlighter. Köpte Sleeks highlighter för 120kr dagen efter och aldrig mer använt denna paletten.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-20
Bästa glowpaletten från Anastasia! Bra pigment som sitter hela dagen och nyanserna är lätta att blanda för att få önskad glow! Värd vinnare att bästa glowpalett i Beauty awards!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-12
Älskaaaar denna produkt ❤️
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-13
Veldig skuffet over denne. Ikke særlig pigmentert, mye fall out og den er rett og slett ikke som de andre glow kits'ene til ABH. Det er fine farger, men synes det blir for mye fall out.. Bruker denne veldig lite dessverre.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Trodde aldrig att jag som 50 åring med mogen hy kunde ha puder hightlights. Amazing effects med skimrande skuggor. Ger den lyster jag alltid önskat. Fantastisk som ögonskugga. "Cant be without product" rekommenderas varmt / Christina
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-06
Veldig pigmentert. Du får en fantastisk glød som varer lenge. lett og jobbe med, trenger lite produkt på kosten for å få en utrolig bra shine.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-04
Jag är förvånad över att denna produkt ens lanserats. Märket Anastasia är kända för sina fantastiska produkter och kvalité. Vad hände här? Skuggorna är inte pigmentrika och innehåller mestadels glitter. Du får alltså inte ett "glow" när du sveper på produkten, utan glitter. De tidigare glow kitten som såldes är fantastiska, där snackar vi ordentligt med pigment, krämiga skuggor och ett riktigt "glow" resultat. Denna produkt är motsatsen till de tidigare kitten.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-01
Otroligt vackra färger som sitter väldigt bra på människor som har lite mörkare hy. Denna kommer även med 6 färger istället för de vanliga som kommer med fyra, med det sagt så får den däremot 3 stjärnor av 5 eftersom den är lite powdery och har mycket fallout. Annars sitter den jätte bra, skulle rekommendera att använda en lite mer kompakt borste istället för en lättare fan brush då det fungerar bättre med produkten. Den är bra pigmenterad, perfekt för daglig användning och för lite finare event där man vill vara lite extra fixad så kan man blöta ner sin borste, antingen med mac fix plus eller smashbox primer water och får fantastiska resultat.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-01
Utrolig fornøyd med denne paletten! Veldig fin glød, med farger som passer alle hudtoner, og highlighteren sitter hele dagen. Anbefales!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...