Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Liquid Lipstick Madison
Liquid Lipstick Madison
Liquid Lipstick Madison
Liquid Lipstick Madison

Liquid Lipstick Madison

Anastasia

Liquid Lipstick består av en intensivt pigmenterad, flytande formula som lägger sig heltäckande och matt på läpparna.
259 kr
Madison

Recensioner

C | 2017-10-31
Super!! Köpte färgen Pure Hollywood och färgen är så himla snygg! Känns aningen torr på läpparna men det fixar jag med lite läppbalsam innan applicering. Kommer köpa fler!
Petra Lindblom | 2017-10-15
Bästa läppstiftet ever!
Kanelflickan | 2017-07-03
Har provat flera färger från ABH och varit fantastiskt nöjd med alla. Carina är den enda jag råkat ut för att är lite svår att få jämn och fin. Ett tips är att köra läppskrubb och sedan lägga på olivolja på läpparna kvällen innan (om man vet att man ska ha ABH nästa dag). Då sitter tom Carina fint på läpparna. Mycket nöjd med deras produkter.

Mer Information

Liquid Lipstick består av en intensivt pigmenterad, flytande formula som lägger sig heltäckande och matt på läpparna. Använd den tillhörande mjuka applikatorn för att applicera Anastasia Beverly Hills liquid lipstick med precision för en oförglömlig look som sitter i timmar.
- Icke uttorkande formula
- Hög pigmentering
- Full täckning
- Lättapplicerad flytande formula
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa läppstift.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22