Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lösytterfransar 305
Lösytterfransar 305

Lösytterfransar 305

Ardell

Världens mest sålda frans! Med lösögonfransar och lim ifrån Ardell kan du känna dig helt trygg att allt sitter där det ska.
69 kr

Recensioner

Hana | 2017-03-09
Very easy lightweight lashes for beginners that adds little extra Oomph to your natural lashes
Nicole Molin | 2017-02-19
Detta är mitt favorit märke när det kommer till fransar. Dessa är sjukt bra att ha i smink byrån för ibland vill man kanske bara ha lite "frans hjälp", så att bara kunna sätta på en ytter frans är ju hur bra som helst, så slipper man klippa och förstöra sina andra!
ddbb | 2016-11-29
Favoriter!!! Jag har så svårt för hela fransar, dvs. de som man fäster från kant till kant på ögonlocket. De är svåra att sätta på och de skaver längst in mot ögat. Men dessa "halva" fransar sätter man på ett ögonblick och de känns inte ett dugg att man har dem på. Love them!

Mer Information

Världens mest sålda frans! Med lösögonfransar och lim ifrån Ardell kan du känna dig helt trygg att allt sitter där det ska. Fransarna sitter på plats och du har lika perfekt look som modellerna i de trendigaste modemagasinen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22