Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Strip Lash Wispies
Kampanj 20%

Strip Lash Wispies

Ardell

Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité.
55,20 kr69 kr

Recensioner

camilla | 2017-05-29
Älskar dessa fransar vanligtvis men sist när jag beställde så kom en helt annan frans där vispigheten var som bortblåst?? Stod wispies på förpackningen men dom såg absolut inte ut som dom, fransarna var typ raka och jämnlånga. Samma sak när jag beställde nr 113 (dom som också är vispiga men kortare närmast ögonvrån) samma längd på fransarna och vispigheten som bortblåst. Sjukt besviken då jag beställde flera. Är det bara jag som har åkt på detta??
Beatrice | 2017-05-27
Fina och naturliga fransar som ändå ger volym. Skulle vilja att dom var en aning längre dock men ändå superfina :)
Jacqueline | 2017-03-10
Bästa fransarna, kan återanvändas flera flera gånger och ser supernaturliga ut!

Mer Information

Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité. Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Finns i många modeller för att passa för just ditt ändamål, en naturlig känsla eller för att framhäva och dramatisera din look. Ardells lösögonfransar görs av naturligt hår och kan därför användas med din vanliga mascara, samt tål att återanvändas.
Lim medföljer.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016 och 2017: Bästa lösögonfransarna.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22