Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ari by Ariana Grande EdP 100 ml

Ari by Ariana Grande EdP 100 ml

Ariana Grande

Denna doft är väldigt personlig för ARIANA och har inspirerats av hennes egen personlighet. En varm, passionerad, älskvärd ung kvinna som inte är allt för komplicerad.
595 kr

Recensioner

10/10 | 2018-08-26
Får komplimanger minst 3 gånger i veckan för att jag luktar gott, denna parfymen är magisk! Man kan tro att den ska lukta som en "barndoft" men det gör den inte. Är inne på min andra flaska och kommer aldrig byta parfym igen, love it!
Sara | 2018-05-04
Lika sockersöt som Ariana. Den är härlig, lätt och luktar jätte gott! Gillar du söta dofter då kommer denna definitivt att bli din nästa favorit. :D
Maya | 2018-03-12
Det här är en full pradise och en önske mål som är möjlig att uppfylla ba man sprutar lite av den får man så kraftig energie och det doftar och levererar mycket med din lukt alla måste ha en sån den är så fin och doftar himmel kicks är de bästa de har allt du önskar dig inom smink doft hudvård allt bästa kicks😻❤️

Mer Information

Denna doft är väldigt personlig för ARIANA och har inspirerats av hennes egen personlighet.
En varm, passionerad, älskvärd ung kvinna som inte är allt för komplicerad.
De som känner henne bäst kallar henne för ARI och detta är också namnet på hennes första doft.
Ari är en läckert ungdomlig och chick doft. Gnistrande frukter och ett ultrafeminint blommigt hjärta balanseras av en passionerad bas av krämig mysk och ljust trä.
Volym:100 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22