15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Aussie Miracle Beach Waves Spray

Miracle Beach Waves Spray

Älskar du den fräscha looken som att du kommer direkt från stranden, men är flera mil därifrån? Inga problem. Aussie Miracle Beach Waves spray ger dig en matt, rufsig stil så att det ser ut som att du kommer direkt från stranden och att du har...
119 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
1 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Älskar du den fräscha looken som att du kommer direkt från stranden, men är flera mil därifrån? Inga problem. Aussie Miracle Beach Waves spray ger dig en matt, rufsig stil så att det ser ut som att du kommer direkt från stranden och att du har surfat i en sjöbris. (Väldigt Aussie!) Om du bara kunde hoppa i en våg istället för på en buss.
Det innehåller havsalger som även är kända som Fucus Vesiculosis. Det är näringsrikt sjögräs och man tror att det har mjukgörande egenskaper.
Volym: 150 ml

ANVÄNDNING

Skaka (dansa om du vill). Spraya på håret från ungefär 30 cm avstånd, krama och skaka håret för att se fantastisk ut.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2015-02-17
Kommer definitivt inte köpa igen. Mycket besviken på denna Aussie product, är ett STORT fan av deras 3 Minute Miracle hårinpackningar, men denna sprayen fungerade inte alls bra i mitt hår. Gav inte tillräckligt med texture, och dessutom gör den mitt hår (som inte klarar luftfuktighet så bra, alltså krullar sig lätt om jag blöter ner det) mer frissigt och krullar det efter jag plattat det.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...