15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Aussie Miracle Shine Shampoo

Miracle Shine Shampoo

Miracle Shine Shampoo ger näring och glans till ditt hår. Inspirerad av gamla skönhetshemligheter från arborginer, är denna unika formula berikad med extrakt av gingseng och pärlpulver (från krossade skinande...
99 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
7 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Miracle Shine Shampoo ger näring och glans till ditt hår. Inspirerad av gamla skönhetshemligheter från arborginer, är denna unika formula berikad med extrakt av gingseng och pärlpulver (från krossade skinande pärlor).
Volym: 300 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-01-04
Bra schampo som luktar ljuvligt. Känns väldigt lyxigt att schamponera håret med denna produkt som löddrar så härligt och doftar helt magiskt. Håret känns bra efter att ha använt denna schampo, samt tillhörande balsam och inpackning.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-27
Riktigt bra shampoo som luktar väldigt gott och ger håret en fin lyster
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-03-01
i buy this shampoo waiting so much more i must say, my hair was out of life, felt bored and i try this shampoo the first 2 weeks it was ok but then my hair get even more dry and my scalp start to get itchy all the time so embarrassing
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-25
Den här måste vara den absolut bästa shampoo jag någonsin har provat. Mitt hår är naturligt tjockt och frizzigt men den här shampoo gör håret mjukt och glänsigt utan att jag få mjäll som är ett problem för mig när jag använder andra hår produkter. Härlig doft har den också utan att vara överväldigande!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Aussies shampoo är verkligen en storfavorit hos mig. Jag har väldigt tjockt och problematiskt hår och den här serien gör jobbet! Den ger håret lyster och gör det på något vis mer kompakt utan att tynga ner det vilket är perfekt för mig. Jag älskar hur det verkligen arbetar ner i rötterna på mitt hår och jag känner mig som i en hårreklam när jag har i det, haha. Supergod doft också, enda minuset måste väl vara priset som är väldigt dyrt om du ska köpa både schampoo, balsam och hårinpackning på en gång.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Jätte bra schampo till ett bra pris! Och den luktar fantastiskt. Håret blir glansigt och fint utan att det ser smutsigt eller fett ut. Ett kvalitetschampo till ett billigt pris helt enkelt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2014-02-21
Ojojoj.... Det här schampot är fantastiskt! Håret får verkligen lyster utan att tynga ner det. Jag färgar håret regelbundet men upplevde inte att färgen försvann snabbare ur håret. Doftar supergott också.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...