Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Grand Cru Ampoule Concentrates 7 x 2 ml
Grand Cru Ampoule Concentrates 7 x 2 ml
Grand Cru Ampoule Concentrates 7 x 2 ml

Grand Cru Ampoule Concentrates 7 x 2 ml

BABOR

Tre perfekt samordnade ampuller baserade på exklusiva rosextrakt med anti-age effekt och med subtila dofter för unika upplevelser.
735 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Grand Cru Ampoule Concentrates
p90430572
v90430573
BABOR
SEK
735

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

Tre perfekt samordnade ampuller baserade på exklusiva rosextrakt med anti-age effekt och med subtila dofter för unika upplevelser. Rose Ampoule med extrakt av Damascena ros reducerar linjer och har en föryngrande effekt på huden. Följt av White Ampoule med extrakt av Albaros för en jämnare hud med mer lyster. Avslutningsvis, the Black Ampoule, en intensivbehandling baserad på extrakt av black Baccara ros som skyddar mot för tidigt hudåldrande orsakat av miljörelaterad stress. Ultimat anti-age veckokur i tre steg som ger en jämnare hud med nyfunnen lyster.
Appliceras efter rengöring med BABOR CLEANSING-produkter. Använd bipackad plasthätta eller en servett för att täcka och bryta flaskhalsen. Placera plasthättan med skåran nedåt, håll i ampullens övre del, öppna den genom att knäcka flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med passande kräm.
Obs: Ampullerna är endast avsedda för utvärtes bruk.
Volym:14 ml
Hudtyp:Mogen
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22