15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Balenciaga Florabotanica EdP

Florabotanica EdP

Den häpnadsväckande Florabotanica från Balenciaga består av två huvudackord, dels vetiver, amber och kaladiumlöv som skapar en känsla av en mossig och mystisk mörk skog. Dels ackordet av ros, nejlika och mint som ger en doften en uppfriskande och...
Från:
595 kr
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
2 omdömen  
VARIANT PRIS ANTAL
Balenciaga Florabotanica EdP  30 ml Balenciaga Florabotanica EdP  30 ml
30 ml
Tillfälligt slut
Dela Dela Spara som favorit
Balenciaga Florabotanica EdP  50 ml Balenciaga Florabotanica EdP  50 ml
50 ml
795 kr
Dela Dela Spara som favorit

PRODUKTINFORMATION

Den häpnadsväckande Florabotanica från Balenciaga består av två huvudackord, dels vetiver, amber och kaladiumlöv som skapar en känsla av en mossig och mystisk mörk skog. Dels ackordet av ros, nejlika och mint som ger en doften en uppfriskande och ungdomlig känsla. Det ska förtydligas att det inte handlar om den vanliga rosen från Vulgaris Rosacea familjen. Detta är en korsning född av luktfantasin från Balenciagas två doftkompositörer. Vi kan inte avslöja hemligheterna kring denna experimentella ros, men den har sitt ursprung i det frodiga Turkiet. För att ge doften en sagokänsla har Balenciagas parfymörer adderat blommor som gör doften förtrollande. Denna ros har makten av ändlös charm. Florabotanica är både ömtålig och farlig – en förtrollande och provokativ doft.
Volym: 30-50 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2013-03-29
Tilldragande doft som jag funderar på att köpa. Har man den på armen så vill man inte sluta lukta. Finns en karismatisk balans mellan noterna vilket skiljer den från gemene dofter.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2012-12-10
Perfekt om man söker en fräsch doft som inte står ut så värst mycket, utan mer luktar nytvättat. Den är lite tvålliknande faktiskt, vilket är perfekt för mig som inte tycker om blommiga, kryddiga och fruktiga dofter. Den är väldigt subtil och sticker inte i näsan, om man säger så :) men vill ni ha lite mer glamour och speciella dofter som sticker ut så är inte den här för dig.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...