Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Florabotanica EdP 30 ml
Kampanj 20%

Florabotanica EdP 30 ml

Balenciaga

Den häpnadsväckande Florabotanica från Balenciaga består av två huvudackord, dels vetiver, amber och kaladiumlöv som skapar en känsla av en mossig och mystisk mörk skog.
476 kr595 kr

Recensioner

Minna | 2013-03-29
Tilldragande doft som jag funderar på att köpa. Har man den på armen så vill man inte sluta lukta. Finns en karismatisk balans mellan noterna vilket skiljer den från gemene dofter.
Unni Weidegård | 2012-12-10
Perfekt om man söker en fräsch doft som inte står ut så värst mycket, utan mer luktar nytvättat. Den är lite tvålliknande faktiskt, vilket är perfekt för mig som inte tycker om blommiga, kryddiga och fruktiga dofter. Den är väldigt subtil och sticker inte i näsan, om man säger så :) men vill ni ha lite mer glamour och speciella dofter som sticker ut så är inte den här för dig.

Mer Information

Den häpnadsväckande Florabotanica från Balenciaga består av två huvudackord, dels vetiver, amber och kaladiumlöv som skapar en känsla av en mossig och mystisk mörk skog. Dels ackordet av ros, nejlika och mint som ger en doften en uppfriskande och ungdomlig känsla. Det ska förtydligas att det inte handlar om den vanliga rosen från Vulgaris Rosacea familjen. Detta är en korsning född av luktfantasin från Balenciagas två doftkompositörer. Vi kan inte avslöja hemligheterna kring denna experimentella ros, men den har sitt ursprung i det frodiga Turkiet. För att ge doften en sagokänsla har Balenciagas parfymörer adderat blommor som gör doften förtrollande. Denna ros har makten av ändlös charm. Florabotanica är både ömtålig och farlig – en förtrollande och provokativ doft.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22