Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Get Started Complexion Kit Fairly Light
Get Started Complexion Kit Fairly Light
Get Started Complexion Kit Fairly Light
REA 50%

Get Started Complexion Kit Fairly Light

bareMinerals

bareMinerals Get Started Kit - sex delar till ett oslagbart pris! Allt du behöver för att skapa en naturlig makeup för vardag och fest.
297,50 kr595 kr

Recensioner

Jonna | 2018-06-30
Bareminerals i mitt hjärta! Har blandhy så deras produkter passar mig så bra. Detta paket fick mig att använda Bareminerals produkter då de är så dryga. Lägger sig knappt i linjer, blir kakigt eller ser blankt ut (med matte). Skulle det bli för ljust, är bronzern jättebra. Däremot täcker den kanske inte lika bra som en foundation, men det ser mer naturligt ut och du kan alltid täcka alla dina finnar m.m med deras concealer (som inte finns i detta paket?! Hallå!). Dock så måste man applicera foundationen rätt, det är väldigt avgörande för ett bra resultat!
Anjelika | 2018-06-13
Ingenting för mig, har inga porer, men med detta produkt syns varje liten skavank, tar tid och arbeta in, ingenting för äldre tjejer
Sofia Pettersson | 2017-10-10
Jättebra för er som är nyfikna på Bareminerals produkter och vill testa dessa. Jag köpte denna förpackning efter att jag använt deras mineralpuder i flera år och jag är väldigt nöjd med samtliga produkter. Borsten använder jag alltid till mitt mineralpuder. Bronzern är väldigt pigmenterad och fin! Skulle absolut rekommendera BareMinerals produkter.

Mer Information

bareMinerals Get Started Kit - sex delar till ett oslagbart pris! Allt du behöver för att skapa en naturlig makeup för vardag och fest. Utöver två foundations; Matte och Original i samma nyans, så innehåller Get Started Kit en borste, en bronzer samt ett fixerande puder.
Get Started Kit finns i sex nyanser; Fairly Light, Light, Medium beige, Medium, Medium Tan och Tan.
Värde: 1095kr.
Innehåll:
Get Started Prime Time Foundation Primer 15 ml
Original Foundation SPF 15 2 g
Matte Foundation SPF 15 1.5 g
Face Brush Flawless Coverage
All Over Face Colour Warmth 0.57 g
Mineral Veil Original 0.75 g
1. Börja med Prime Time Foundation Primer som motverkar torrhet, dämpar fina linjer och förstorade porer. Får makeupen att sitta ännu bättre, på jämnast möjliga underlag. Fördela en liten klick i ett jämnt lager över hela ansiktet. Vänta en minut - nu har du ett jämnt och fint underlag. 2. Välj Original eller Matte Foundation. Knacka ut lite foundation i locket. Jobba in foundation i borsten, slå av eventuellt överflödig produkt i locket. Borsta in produkten i huden med cirkelrörelser. Ju mer produkt du tar, desto mer täckande blir resultatet.
3. Applicera Warmth bronzer över kinder, pannan och näsa med svepande rörelse.
4. Knacka ut lite Mineral Veil i locket. Jobba in produkten i borsten, slå av eventuellt överflöd i locket. Svep över ansiktet. Nu har du ett perfekt makeup-underlag som kommer sitta hela dagen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22