Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Brow Color Pale/Ash Blonde
Brow Color Pale/Ash Blonde
Kampanj 20%

Brow Color Pale/Ash Blonde

bareMinerals

En lättanvänd och lättapplicerad ögonbrynsskugga av lösa mineraler. Ger en fin nyans och visuellt fylligare bryn som sitter hela dagen. Appliceras bäst med bareMinerals Brow Master Brush.
216 kr270 kr

Recensioner

Anna Madelené Pettersson | 2017-08-09
Ögonbrynen får en fin och naturlig look, lätt att använda! Jag är verkligen supernöjd! Har haft min ca 1,5 år och har nog inte kommit halvvägs än på produkten - då använder jag den varje dag. Tillägga använder jag deras applikationsborste och den är jättebra!
Lovisa Gibson | 2016-02-25
Mycket bättre resultat än med penna. Naturlig och hållbar färg.
tina91 | 2013-03-12
Funkar superbra för att fylla ut ögonbrynen och forma dom som man vill. Väldigt lätt att apllicera och ser naturligt ut. Så otroligt dryg produkt. Har haft den sjukt länge och hälften av "pudret" har inte ens gått åt..

Mer Information

En lättanvänd och lättapplicerad ögonbrynsskugga av lösa mineraler. Ger en fin nyans och visuellt fylligare bryn som sitter hela dagen.
Appliceras bäst med bareMinerals Brow Master Brush.
Färg:Brun
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22