Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream
3 för 2

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream

bareMinerals

bareMinerlas rescue tinted hydrating gel cream kombinerar effekten av de bästa egenskaperna från en foundation, färgad dagcreme och en BB-creme/cream, och CC-creme/cream.
445 kr
03 Buttercream

Recensioner

EM | 2018-09-12
Älskar denna TM! Det jämnar ut hudtonen utan att vara för täckande och ger fantastisk lyster utan att vara glittrig eller kännas fet. Klarar mig ofta med bara denna, men kompetterarar ibland med concealer. Jag har kombinerad hy och tycker denna gör sig bra på både torra och fetare partier. Håller hela dagen. Stort plus nyansutbudet och för SPF30! För er som tycker att den ”rullar av” vid applicering så har det med största sannorlikhet att göra med hudvården ni använder. Den gick nämligen inte ihop med mitt serum, men nu använder jag en vanlig lätt dagkräm mellan serum och denna TM och det fungerar toppen! Blir fint både när jag applicerar med fingrar och en sån ”flat top kabukiborste”
Chris | 2018-09-10
Har ljus-medium acnebenägen blandhy. Produkten ger en lätt täckning som går att bygga upp en aning med ett extra lager. Färgerna är lika bra som alltid med BareMinerals. Ger rejält med lyster och jag har därför använt den mest under sommaren. På oljiga partier blir den däremot för blank och återfuktar tyvärr inte särskilt väl på torra partier. Lika mild mot huden som resten av deras produkter och har aldrig påverkat min hud negativt. Kemisk lukt som dock är mycket diskret. Det mesta hade varit toppen om det inte var så att jag nu passerat 30 och börjat få mina första fina linjer. Den håller nämligen sämre än andra liknande produkter jag provat. Lägger sig gärna i linjer och flockar sig trots setting. Har dock varit mycket nöjd med produkten under alla de år jag använt den under det glada 20-talet men jag har nog köpt min sista flaska nu. Rekommenderar den till unga med normal/känslig hud.
Alexandra | 2018-04-25
Finns absolut ingenting dåligt att säga om denna! Dock om du är väldigt oljig så kan du behöva matta ner med lite puder. Använder dagligen

Mer Information

bareMinerlas rescue tinted hydrating gel cream kombinerar effekten av de bästa egenskaperna från en foundation, färgad dagcreme och en BB-creme/cream, och CC-creme/cream. Formulan återfuktar huden och innehåller SPF 30 med UVA/UVB-skydd. Complexion Rescue ger lätt till medel täckning och ger huden en naturlig lyster. Applicera med fingrarna eller med bareMinerlas smoothing face brush för att gå en air-brushed effekt eller för att enkelt jobba upp en högre täckningsgrad. Passar alla hudtyper. Dermatologisk testad, hypoallergen och icke-komedogen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22