Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Silk Therapy 50 ml

Silk Therapy 50 ml

Biosilk

Biosilk Silk Therapy original leave-in silkesdroppar som reparerar och återuppbygger alla typer av hår. Gör håret mjukt och lätthanterligt, skyddar mot värme, kyla, UV och föroreningar.
195 kr

Recensioner

Elsa | 2018-11-25
Håret blir mjukt av denna produkt, men efter att ta tagit med denna i väskan så insåg jag att förpackningen läcker extremt mycket. Efter att ha snurrat in den i annat för att skydda väskan så har den fortsatt att läcka. Kanske fick jag ett måndagsexemplar men det är synd när inte förpackningen är tillräckligt förslutbar.
Caroline | 2018-10-20
Älskar den här, den gör håret super mjukt och den är väldigt dryg och räcker länge.
Anna | 2018-03-07
Fräscht, mjukgör o lenar håret, ger en vacker glans o gör håret följsamt o lätt att reda ut

Mer Information

Biosilk Silk Therapy original leave-in silkesdroppar som reparerar och återuppbygger alla typer av hår. Gör håret mjukt och lätthanterligt, skyddar mot värme, kyla, UV och föroreningar. Silk Therapy stärker hela hårstrået från insidan till utsidan. Reparerar även kluvna hårtoppar och ger en härlig glans.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22