Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Biosource Total Renew Oil Cleansing Oil

Biosource Total Renew Oil Cleansing Oil

Biotherm

Biosource Total Renew Oil Cleanser omvandlas på ett njutfullt sätt från olja-till-skum och avlägsnar på ett effektivt sätt makeupen, även den vattenfasta.
285 kr

Recensioner

Eva | 2018-03-01
Applicerar på torr hy först och sedan vatten som jag fortsätter massera ansiktet med innan jag sköljer med ljummet vatten. Fungerar superbra. Jag har blandad hy (normal-torr). Får ofta en linje av makeup kring ögonen men denna tar verkligen allt. Denna har fungerat bäst för mig.
M | 2016-12-16
Jag upplever att denna produkt inte lyckas tvätta bort ögonmakeup väl.. Men jag brukar avlägsna min ögonmakeup med en remover först och sedan använder jag denna produkt i ansiktet. Den är skön, torkar inte ut och doftar gott. Men den är ganska dyr och jag tycker att det finns effektivare produkter.
Emma Andersson Ukalovic | 2016-11-24
Den bästa rengöringen hitills!! Känns jättebra på min känsliga och torra hud. Tog verkligen bort all makeup. Enda negativa var att den sved i ögonen.

Mer Information

Biosource Total Renew Oil Cleanser omvandlas på ett njutfullt sätt från olja-till-skum och avlägsnar på ett effektivt sätt makeupen, även den vattenfasta. Oljan hjälper till att avlägsna makeup och föroreningar samtidigt som den reparerar och ger näring. Skummet hjälper effektivt till att rengöra huden från grunden, fräschar upp och ger en mjuk känsla.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22