Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Biosource Total Renew Oil Cleansing Oil

Biosource Total Renew Oil Cleansing Oil

Biotherm

Biosource Total Renew Oil Cleanser omvandlas på ett njutfullt sätt från olja-till-skum och avlägsnar på ett effektivt sätt makeupen, även den vattenfasta.
285 kr

Recensioner

Malin Hedlund | 2018-07-20
Jag har varit med i en testpanel och provat den här produkten. Jag upplever att den tar bort make up och att man känner sig ren och mjuk i huden efter användning. Skulle verkligen rekommendera den.
SariJ | 2018-07-20
Underbart skön olja att rengöra ansiktet med. Den torkar inte ut alls utan lämnar huden mjuk och återfuktad. Dock är den inte så dryg som jag hade önskat.
Elin | 2018-07-19
Jag tycker inte man behöver tre pump på flaskan för att rengöra. Jag klarar mig på två med smink och ett utan. Spännande formula som först kändes lite udda men jag älskar den nu!

Mer Information

Biosource Total Renew Oil Cleanser omvandlas på ett njutfullt sätt från olja-till-skum och avlägsnar på ett effektivt sätt makeupen, även den vattenfasta. Oljan hjälper till att avlägsna makeup och föroreningar samtidigt som den reparerar och ger näring. Skummet hjälper effektivt till att rengöra huden från grunden, fräschar upp och ger en mjuk känsla.
Volym:200 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22