Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Biosource Lotion Toning Water normal/combination skin 200 ml

Biosource Lotion Toning Water normal/combination skin 200 ml

Biotherm

Biotherm Biosource Lotion Toning Water är ett 24H återfuktande ansiktvatten som gör huden redo för eftervårdande hudvård. Smuts och föroreningspartiklar tvättas bort.
225 kr

Recensioner

Sushi | 2017-05-17
Vanligtvis använder jag produkter med tea-tree olja, för det är det enda som hjälper mot min acne. Men den här är underbar. Eftersom jag använder en ansikts rengöring som är tea-tree baserad så blir min hud uttorkad. Jag fick ett 100 ml prov av den här tonern och har använt den i en månad nu. Den är så skonsam mot huden, och återfuktar ordentligt, precis vad jag behöver av en toner! Dock kan den kännas lite ojlig ibland, vilket för mig är inget problem men kan vara det för andra.
Sara Maria Kristina Redin | 2017-02-17
Helt underbar tar bort smink å skonsam mot huden.

Mer Information

Biotherm Biosource Lotion Toning Water är ett 24H återfuktande ansiktvatten som gör huden redo för eftervårdande hudvård. Smuts och föroreningspartiklar tvättas bort. Applicera i ansiktet med hjälp av en bomullspad. För normal/kombinerad hud.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22