Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml
Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml

Aquasource Gel - Normal/Combination Skin 50 ml

Biotherm

Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination Skin är en intensivt fuktgivande gel till normal och kombinerad hud.
395 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Sese | 2019-07-10
Denna kräm är ett måste hos mig! Den återfuktar så bra och den sjunker in i huden snabbt. Huden känns och ser SÅ fräsch ut! 5/5
Marina | 2019-06-27
Har en känslig blandhud. Känslan av denna var lagom återfuktad och lätt till en början när jag först smörjde in mig med den, men ju längre timmarna gick så tyckte jag att jag blev mer och mer glansig i huden vilket såg ofräscht ut. Gelen la sig mycket på ytan. Men kan tänka mig att använda denna vid behov efter te x en dag i solen, och när ansiktet behöver en extra fuktboost. Huden känns otroligt återfuktad och smidig.
Magdalena | 2019-06-05
Älskar den här! Den ger mycket fukt utan att lämna en kladdig hinna på huden och den ger lite glow. Superskön och svalkande.

Mer Information

Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination Skin är en intensivt fuktgivande gel till normal och kombinerad hud. Den nya Aquasource Gel innehåller en ingrediens som bland annat finns i de Franska Pyrenéema, Aura Leaf, en växt som ger huden fukt. Aquasource Gel återfuktar och stärker huden och ger den en naturlig lyster. Efter första användningen får huden mer glöd och 48 timmars intensiv återfuktning. Även de mest uttorkade hudtyperna kommer att se en förändring. Undvik området runt ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj genast.