Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Blue Therapy Cream In Oil

Blue Therapy Cream In Oil

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil är en nyrevolutionerande dagcreme med en hög sammansättning av vegetabiliska oljor som är rika på omega 3 och 6 samt effektiva sea sugar och algextrakt.
625 kr

Recensioner

Rebecka | 2018-03-10
Initialt älskade jag den, men efter några dagar blev min hud alldeles torr och konstig. Jag bytte snabbt kräm och blev som vanligt. Testade den en gång till och samma sak hände. Kändes ung som att jag inte haft ngn kräm. Nä not good enough.
Kim Eriksson | 2016-11-03
Älskar denna. Den är dryg och gör jobbet👍

Mer Information

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil är en nyrevolutionerande dagcreme med en hög sammansättning av vegetabiliska oljor som är rika på omega 3 och 6 samt effektiva sea sugar och algextrakt. Den har en fantastisk textur som smälter in som honung på din hud och lämnar en jämn och fin lyster.
Blue Therapy Cream-In-Oil bidrar till att minska synliga ålderstecken och redan från första dagen är hudbarriären stärkt, samtidigt som huden upplevs som mjukare och fräschare. En dagcreme anpassad för normal till torr hud.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22