Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Skin Best Night Creme 50 ml

Skin Best Night Creme 50 ml

Biotherm

Skin Best är skapad för kvinnan som börjar se tidiga ålderstecken. Produkten innehåller två verksamma alger: Spirulina och Astaxanthine.
499 kr

Recensioner

Sushi | 2017-05-17
Suck... Den här är bra. Jag kan inte förneka det. Den är mjuk, mera moisturizing än hydrating. Jag har inte fått acne av att använda den, trots att jag har kombinations hud. Jag fick en 15 ml prov burk i Januari. JANUARI. Och jag har fortfarande inte tagit slut på den! Så en sån här burk skulle nog räcka länge (och ja, jag drar ner den över hals och decolletage). Mitt problem är att den är så dyr men egentligen inte så mycket bättre än en kräm för halva det priset. Den har inte utfört några mirakel för mig, vilket är vad jag kräver om jag ska spendera så mycket pengar.
Alexandra | 2017-02-26
Luktar gott, lite räcker långt, mjuk att applicera. Ger mycket fuktighet utan att kännas för fet.
Anna Elisabeth Strandell | 2017-02-16
Den bästa nattkrämen. Kommer aldrig köpa någon annan. Underbar doft. Mjuk konsistens. Går snabbt in i hyn. Återfuktar länge.

Mer Information

Skin Best är skapad för kvinnan som börjar se tidiga ålderstecken. Produkten innehåller två verksamma alger: Spirulina och Astaxanthine. Skin Best är en serie som arbetar med att reducera fina linjer och porers synlighet, samt förbättra hudens lyster och bevara dess ungdomliga glöd.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22