Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Blue Therapy Eye 15 ml
Kampanj 20%

Blue Therapy Eye 15 ml

Biotherm

Blue Therapy Eye är en anti-age ögoncreme som minskar rynkor och påsar under ögonen och ger dig ett piggare utseende. Applicera runt ögonen.
348 kr435 kr

Recensioner

Carina Linnéa | 2017-02-16
Denna ögonkräm i blue therapy serien hjälper mig då jag varit lite torr under ögonen, återfuktar bra och jag tycker den hjälpt mig med mina påsar under ögonen. rätt dyr men ögonkrämen är otroligt dryg. Så den är värd det man får betala.
Louise Samuelsson | 2015-02-13
Fick med ett prov av denna produkt när jag köpte annat. Dryg och krämig konsistens som återfuktar bra. Kan dock inte ge några kommentarer angående dess rynkförebyggande eftersom jag är för ung för att se någon skillnad.
Gillan | 2015-02-12
Ett ögonserum med mycket nyttigheter i men tyvärr lite FÖR nyttigt för mina känsliga ögon, som känns irriterade av krämen. Därför använder jag den bara på natten.

Mer Information

Blue Therapy Eye är en anti-age ögoncreme som minskar rynkor och påsar under ögonen och ger dig ett piggare utseende. Applicera runt ögonen.
Applicera på rengjord hy enligt instruktion.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22