Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml

Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml

Biotherm

Biotherms mest innovativa applicering för ögonvård: Blue Therapy Eye Opening Serum har en hybridapplikator som är avsedd för ögonfransarna samt området runt ö...
465 kr

Recensioner

Caroline | 2018-08-16
Jag tycker att den är alldeles för högt prissatt. Var verkligen peppad på att prova den, hade spanat in den länge. Jag har väldigt känsliga ögon, och om man applicerar på fransarna så är det lätt hänt att dessa antingen tyngs ned, eller att man får produkten i ögonen. Metallkulan hjälper till att svalka vid appliceringen och ger en skön känsla, men det finns andra liknande produkter (om man inte bryr sig om fransborsten) med mer value for money.
Malin | 2018-08-15
Jag upplever att denna produkt reducerar trötta ögon. Och den har en lätt svalkande effekt. Kan inte leva utan den.

Mer Information

Biotherms mest innovativa applicering för ögonvård: Blue Therapy Eye Opening Serum har en hybridapplikator som är avsedd för ögonfransarna samt området runt ögonen
Applikator:
En kulformad applikator: En svalkande kula rullar varsamt på den aktiva formulan över området runt ögonen. Den ger en svalkande effekt och väcker trötta ögon till liv.
En borstapplikator: Borstdelen har en konstruktion som liknar en mascaraborste. Den applicerar en formula som stärker ögonfransarna från rot till topp.
Volym:16.5 ml
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22