Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! 20% på alla dagkrämer. Gäller ej La Prairie och La Mer. Gäller på kicks.se och i butik t.om. 21/07. 

Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml
Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml
Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml
Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml
Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml
Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml

Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml

Biotherm

Biotherm Blue Therapy Eye-Opening Serum skapar ett naturligt lyft och vårdar både ögon och fransar.
485 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Wassen | 2019-06-11
Efter att ha använt den i sex månader känner jag mig fantastisk för smidighet runt ögat är väldigt coolt.
Walla | 2018-12-09
Det har testats i tre månader Skillnaden är mycket tydlig, men andelen ögonfransar blev kraftigare och lite fall, men inte för långa saker
Caroline | 2018-08-16
Jag tycker att den är alldeles för högt prissatt. Var verkligen peppad på att prova den, hade spanat in den länge. Jag har väldigt känsliga ögon, och om man applicerar på fransarna så är det lätt hänt att dessa antingen tyngs ned, eller att man får produkten i ögonen. Metallkulan hjälper till att svalka vid appliceringen och ger en skön känsla, men det finns andra liknande produkter (om man inte bryr sig om fransborsten) med mer value for money.

Mer Information

Biotherm Blue Therapy Eye-Opening Serum skapar ett naturligt lyft och vårdar både ögon och fransar. Det nya serumet agerar specifikt på de tre områden som oftast uppvisar tydligast ålderstecken: hängande ögonlock, påsar under ögonen samt ögonfransarna. Blue Therapy Eye-Opening Serum lyfter ögonlocket, stramar åt konturen i ögonområdet, slätar ut svullnader och mörka ringar och fransarna lyfts, stärks och förlängs.
Biotherms mest innovativa applicering för ögonvård: Blue Therapy Eye Opening Serum har en hybridapplikator som är avsedd för ögonfransarna samt området runt ögonen
Applikator:
En kulformad applikator: En svalkande kula rullar varsamt på den aktiva formulan över området runt ögonen. Den ger en svalkande effekt och väcker trötta ögon till liv.
En borstapplikator: Borstdelen har en konstruktion som liknar en mascaraborste. Den applicerar en formula som stärker ögonfransarna från rot till topp.
Volym:16.5 ml
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22