Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Skin Best Eye Creme

Skin Best Eye Creme

Biotherm

Skin Best är en serie som arbetar med att reducera fina linjer och porer, samt förbättra huden och bevara dess ungdomliga glöd.
325 kr

Recensioner

Kim Margareta Haglund | 2017-02-17
En av mina favoriter!
Isabel Vich | 2016-05-06
En helt okej ögonkräm men har man känslig hy kanske detta inte är den rätta då jag råkade komma åt kinden vid två tillfällen och båda gångerna fick jag utslag. Den gör väl vad den ska, varken mer eller mindre för sin åldersgrupp men förväntas inga underverk eller omedelbara effekter då den tycks verka under tidens lopp. Jag tyckte det tog flera veckor innan man märkte något synbart resultat som dessutom var minimal. Helt okej men hör inte till det tyngre artilleriet om man vill ha ett märkbart resultat.
Anna Sundström | 2015-02-21
enkel att använda och ger en kylande effekt. Prisvärd produkt som gör att man ser piggare ut även efter en natt med liten sömn.

Mer Information

Skin Best är en serie som arbetar med att reducera fina linjer och porer, samt förbättra huden och bevara dess ungdomliga glöd. Skin Best ögoncreme är effektiv emot trötthetstecken som gör att huden blir piggare och får förnyad lyster.
Volym:15 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22