Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover
Kampanj 20%

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover

Biotherm

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare.
228 kr285 kr

Recensioner

Malou | 2018-07-30
Tycker den fungerar jättebra, även på vattenfast mascara. Men detta först efter att jag läst mig till att man skulle värma en klick i händerna innan man smörjde in den..
Malin | 2018-07-29
Den här passade inte mig. Den lämnar efter sig en alldeles för oljig känsla som är svår att tvätta bort. Tycker inteheller att den tog bort mascara på ett effektivt sätt. På plussida är doften och att den är väldigt dryg.
Jessica | 2018-07-27
Maskaran är lite svår att få bort men annars bra man känner sig riktigt ren.

Mer Information

Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover utlovar mer än dess vackra lila behållare. Biosource Baume en Huile är en kombination av en djuprengöring och effektiv makeup-borttagare för ansiktet och ögonområdet. Den avlägsnar på ett djupgörande men skonsamt sätt de föroreningar och den smuts som vi utsätts för dagligen.
Volym:100 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22