Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Brow Kit Light

Brow Kit Light

Bobbi Brown

Välformade ögonbryn ger en snyggare look direkt.
515 kr
Light

Recensioner

Anna-Lena | 2015-03-18
Jag älskar verkligen Bobbi Browns make-up men jag vill varna att borsten som följer med är tämligen värdelös, och pincetten är inte toppen heller. Skuggorna i paletten är Bobbi Browns vanliga ögonskuggor och de är superbra, så ett alternativ kan vara om du inte behöver två färger, att köpa en ögonskugga istället och en bra pensel till ögonbryn från Bobbi Browns sortiment. Du landar ungefär på samma pris. Så skuggorna får alltså mycket bra betyg, men just i den här produktformen ger jag ett dåligt betyg pga borste och pincett.
Kristin Winblad | 2015-02-18
Naturlig och mjuk karaktär som framhäver ögonbrynen perfekt! Spelar ingen roll om du blir solbränd eller blek, går alltid att anpassa med dina två färger. Ett extra plus för att de passar utmärkt som ögonskugga också

Mer Information

Välformade ögonbryn ger en snyggare look direkt. Det är enkelt att fixa till med Bobbis nya Brow Kit innehållande två ögonskuggor som markerar och fyller ut ögonbrynen, en dubbelspegel (ena sidan med förstoring), en minipincett och en brynborste.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22