Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink
Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Long Wear Gel Eyeliner Black Ink

Bobbi Brown

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt.
265 kr
Black Ink

Recensioner

Linnea | 2018-11-08
Superbra! Önskar jag upptäckt denna tidigare! Jag tycker denna eyeliner är mycket lättare att applicera snyggt och kontollerat än flytande. Extra plus att den går att sudda lite innan den ”torkar”
Anki | 2018-08-15
Bästa eyelinern, lätt att ta på och sitter som berget hela dagen utan att kleta ut sig. Har en djup fin svart färg. Rekommenderas varmt!
Tina | 2018-03-10
Bästa eyelinern! Har chocolate shimmer ink samt black ink. Rekommenderas!

Mer Information

Den prisbelönta eyelinern ger samma precision som en flytande eyeliner och är lika enkel att använda som en gelébaserad produkt. Applicering: Doppa spetsen på Ultra Fine Eyeliner Brush i gelén (täck båda sidorna av borsthuvudet). Torka av eventuellt överskott av produkten på en servett innan du applicerar eyelinern. Var snabb vid appliceringen eftersom produkten fastnar på huden när den torkar. Tas bort med Instant Long-Wear Makeup Remover.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22