Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Just nu 287,50 kr! >> Köp här  

Second Chance Eyebrow Enhancement Serum 4 ml

Second Chance Eyebrow Enhancement Serum 4 ml

Brow Gal

Ge inte upp på dina glesa ögonbryn ... ge dem en andra chans! Se yngre och mer levande ut med hjälp av Hollywoodkändisarnas favoritprodukt: Second Chance Brow Enhancement Serum.
895 kr

Recensioner

Amandahans.se | 2017-05-22
Grymt bra produkt som håller det den lovar! Jag är mer än nöjd. Mina bryn är tjocka, fylliga och växer som aldrig förr
Sofie | 2017-04-21
Önskade inget hellre än att kunna ge denna 5 stjärnor, men jag har använt denna varje kväll i 3 månader och det syns inte ett dugg. Så lägg INTE pengarna på detta dyra serum!
Sara H | 2016-11-25
Använt denna i 3 veckor nu varje kväll och jag märker skillnad på mina bryn!! Väldigt rinnig så håll inte hylsan upp och ner, då kan det rinna ut dyra droppar.

Mer Information

Ge inte upp på dina glesa ögonbryn ... ge dem en andra chans!
Se yngre och mer levande ut med hjälp av Hollywoodkändisarnas favoritprodukt:
Second Chance Brow Enhancement Serum. Den ultimata produkten för tjocka, friska och vackra ögonbryn.
Second Chance Brow Enhancement Serum är det mest innovativa och effektiva ögonbrynserumet på marknaden. Med synliga resultat efter bara fyra veckor är detta serum för alla som vill få tjockare, vackrare och mer framträdande ögonbryn. Second Chance innehåller en patenterad "grön" Restoplex teknik, tillsammans med andra viktiga ingredienser för att leverera märkbara resultat. En vibrerande ”3-hastighets” borste ökar cirkulationen och bearbetar rötterna för snabbare och synligare resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22