Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Eyebrow Gel

Eyebrow Gel

Brow Gal

Behåll formen på dina ögonbryn! BrowGal´s ögonbrynsgel skyddar, formar och fixerar dina ögonbryn, hela dagen. Bada, Yoga, eller dansa hela natten ...
195 kr

Recensioner

Johanna | 2017-07-11
Bästa bryngelen jag provat! Har provat så många olika märken och denna slår Anastasia och alla andra märken jag testat! Rekomederar den verkligen!
An | 2017-06-13
Jag tycker att denna var riktigt dålig. Den stelnar till rejält och lämnar vita rester på ögonbrynen som är omöjliga att få bort utan att förstöra sminkningen. Tycker inte heller att det kommer ut jämt med produkt på borsten vilket gör att den lägger sig ojämnt och i klumpar på ögonbrynen. Förpackningen är också plastig och känns billig. Nej, denna går helt bort för mig. Jag går tillbaka till pålitliga Anastasia!
Aaa | 2017-06-06
bästa jag har testat ! håller brynen på plats en hel dag, dock lämnar de lite vita smulor på brynen

Mer Information

Behåll formen på dina ögonbryn! BrowGal´s ögonbrynsgel skyddar, formar och fixerar dina ögonbryn, hela dagen. Bada, Yoga, eller dansa hela natten ... utan att oroa dig för att dina bryn tappar formen.
· Vattenfast
· Klumpar inte
· Medium till fast stadga
· Håller hela dagen
· Transparent, oupptäckbar formula
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22