Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Skinny Eyebrow Pencil 04 Medium Brown
Skinny Eyebrow Pencil 04 Medium Brown
Skinny Eyebrow Pencil 04 Medium Brown
ONLY AT KICKS

Skinny Eyebrow Pencil 04 Medium Brown

Brow Gal

Noggrant utformade av superstjärnornas ”BrowGal” Tonya Crooks är dessa ögonbrynspennor unikt framtagna i sex specialblandade nyanser för att matcha alla hårfärger.
215 kr
04 Medium Brown

Recensioner

Olivia | 2018-06-07
Fantastisk penna! Enkel att använda och älskar idén med vässaren i locket eftersom jag alltid letar efter vässare i sminkväskan. Mina ögonbryn ser numera naturligt perfekta ut!
Fanny | 2018-04-13
Riktigt bra ögonbrynspena från BrowGal. Lätt att måla snygga och skarpa linjer, håller bra (extra bra tillsammans med en bryngel) och naturlig färg (har färgen bond).
Amanda | 2018-03-23
En superbra ögonbrynspenna! Detta är min 4:e penna som jag köper och har aldrig varit nöjdare med en ögonbrynsprodukt. Vässaren i locket kan tyckas vara onödig men det är den verkligen inte!

Mer Information

Noggrant utformade av superstjärnornas ”BrowGal” Tonya Crooks är dessa ögonbrynspennor unikt framtagna i sex specialblandade nyanser för att matcha alla hårfärger. Beprövade i över 13 år av Tonya och hennes kändisklientel består BrowGal Skinny Eyepencils av mångsidiga toner som gör det enkelt att definiera och forma varje ögonbryn. Ett måste för varje BrowGal!
Finns i varianterna: Black, Espresso, Chocolate, Medium Brown, Taupe och Blonde.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22