Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Skinny Eyebrow Pencil 05 Taupe
Skinny Eyebrow Pencil 05 Taupe
Skinny Eyebrow Pencil 05 Taupe

Skinny Eyebrow Pencil 05 Taupe

Brow Gal

Noggrant utformade av superstjärnornas ”BrowGal” Tonya Crooks är dessa ögonbrynspennor unikt framtagna i sex specialblandade nyanser för att matcha alla hårfärger.
215 kr
05 Taupe

Recensioner

An | 2017-06-13
Jag tycker att denna är krånglig att applicera om man jämför med Brow wiz från Anastasia. Köper inte den här pennan igen.
Hannah Magnusson | 2017-03-03
Har kört på brynskugga och pomade ett tag men ville testa något nytt så chansade på denna. Blev sååå nöjd! Har den i medium brown och färgen är jättefin. Enkel att använda och sitter där den ska.
Lina Gustafsson | 2017-02-16
Bästa ögonbrynspennan som jag har provat! Färgen är väldigt lättapplicerad och sitter superbra. Pennvässaren är så enkel att bara klicka en gång för att få tillbaka spetsen snabbt. Kommer nog inte att behöva prova någon annan ögonbrynspenna på ett bra tag framöver!

Mer Information

Noggrant utformade av superstjärnornas ”BrowGal” Tonya Crooks är dessa ögonbrynspennor unikt framtagna i sex specialblandade nyanser för att matcha alla hårfärger. Beprövade i över 13 år av Tonya och hennes kändisklientel består BrowGal Skinny Eyepencils av mångsidiga toner som gör det enkelt att definiera och forma varje ögonbryn. Ett måste för varje BrowGal!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22