Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Tweezer
ONLY AT KICKS

Tweezer

Brow Gal

Minutiöst skräddarsydd är vår pincett är en viktig komponent i Tonya´s repertoar för att forma varje ögonbryn efter varje persons unika ansiktsform.
275 kr

Recensioner

Ellen | 2018-02-13
Visste knappt ens att det kunde vara så här står skillnad på en pincett och en pincett. Den är superbra!
Lina | 2017-06-20
Världens bästa pincett!
M | 2017-03-15
WOW! Helt sinnessjukt bra pincett! Jag har använt och dyrkat pincetten från Anastasia i flera år, men nu har jag funnit en ny pincett som jag älskar ännu mer! Jag har tjocka hårstrån som ibland kan växa inåt, kan vara riktigt svårt att noppa dem! Med min pincett från Anastasia har det gått bra, men denna pincett är ju något helt magiskt! Vad sjukt att den inte fått den publicitet som jag innerligt tycker att den förtjänar! Riktigt vass och rycker enkelt ALLA svåra hårstrån! Köp, du kommer att älska den!

Mer Information

Minutiöst skräddarsydd är vår pincett är en viktig komponent i Tonya´s repertoar för att forma varje ögonbryn efter varje persons unika ansiktsform. Designad i kvalitativt stål med lutande spets varar BrowGal´s pincett längre och är det ultimata verktyget för perfekt formade ögonbryn!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22