#
100BON
BrowGal Tweezer

Tweezer

Minutiöst skräddarsydd är vår pincett är en viktig komponent i Tonya´s repertoar för att forma varje ögonbryn efter varje persons unika ansiktsform. Designad i kvalitativt stål med lutande spets varar BrowGal´s pincett längre och är det ultimata...
275 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
2 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Minutiöst skräddarsydd är vår pincett är en viktig komponent i Tonya´s repertoar för att forma varje ögonbryn efter varje persons unika ansiktsform. Designad i kvalitativt stål med lutande spets varar BrowGal´s pincett längre och är det ultimata verktyget för perfekt formade ögonbryn!
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-06-20
Världens bästa pincett!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-15
WOW! Helt sinnessjukt bra pincett! Jag har använt och dyrkat pincetten från Anastasia i flera år, men nu har jag funnit en ny pincett som jag älskar ännu mer! Jag har tjocka hårstrån som ibland kan växa inåt, kan vara riktigt svårt att noppa dem! Med min pincett från Anastasia har det gått bra, men denna pincett är ju något helt magiskt! Vad sjukt att den inte fått den publicitet som jag innerligt tycker att den förtjänar! Riktigt vass och rycker enkelt ALLA svåra hårstrån! Köp, du kommer att älska den!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...