Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Anastasia Liquid lipstick (Ashton & Milkshake) >>  För dig som är eller blir medlem i KICKS Club. 

Beeswax & Banana Hand Cream

Beeswax & Banana Hand Cream

Burts Bees

Denna rika, helt naturliga handkräm innehåller aloe vera, banan, vitamin E och bivax för att varsamt återfukta och skydda torr hud.
129 kr

Recensioner

Hanna | 2018-02-23
Ett MÅSTE! Underbar burk, doft och återfuktar lika underbart!
Helen | 2017-05-17
En av de bästa handkrämerna jag provat, återvänder alltid till denna trots att jag provar andra. Den luktar banan, på ett milt och sött sätt, inte konstgjort eller hur jag nu ska förklara. Den är väldigt krämig i formulan. Den är på ett sätt "crueltyfree" då de inte själva tillåter experiment på djur, men istället så låter de andra göra det (de säljer sina produkter i Kina som har krav på att allt ska djurtestas). Så om det är viktigt för dig så ska du inte köpa den, är det inte relevant gör det, för den är värd pengarna annars!
Linda | 2017-03-03
Denna helt underbara handkräm är 100% naturell och crueltyfree enligt förpackningen. Made in USA. Jag köpte några och kommer alltid att använda p g a underbar söt banandoft och en mycket fuktgivande kräm. Den är en lyx för själen och huden.

Mer Information

Denna rika, helt naturliga handkräm innehåller aloe vera, banan, vitamin E och bivax för att varsamt återfukta och skydda torr hud. Med en rik, krämig formula (som absorberas på några minuter) och en söt doft av banan, lämnar den dina händer mjuka och lena, naturligt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22