Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)
ONLY AT KICKS

Full on Lip Polish Dolly (Shimmering sultry mauve)

Buxom

Buxom’s bästsäljande läppglans med skimrig glans och plumpingeffekt, som gör dina läppar fylligare och plutigare. En milt pirrande plumpingeffekt med en fräsch känsla av mint.
225 kr
Dolly (Shimmering sultry mauve)

Recensioner

Josefin | 2018-10-11
Har färgerna celeste och Samantha och tycker färgerna är otroligt vackra, gillar den "plumpande" effekten och känslan, känns mintigt, dock är den dyr och håller inte jättelänge, men så otroligt vackra som sagt
Wilma | 2018-09-23
Bästa läppglansen på marknaden. Man får en härlig kylande effekt, de luktar gott och är ursnygga. De sitter länge, men den enda negativa grej är att de kan bli lite klibbiga, men det är överkomligt!
Cecilia | 2018-06-06
Bästa läppglanset! Så fint!

Mer Information

Buxom’s bästsäljande läppglans med skimrig glans och plumpingeffekt, som gör dina läppar fylligare och plutigare. En milt pirrande plumpingeffekt med en fräsch känsla av mint. Dina läppar blir mjuka och skyddas med hjälp av vitamin A & E. Buxom Lip Polish finns i flera och nyanser som gör att du lätt hittar dina personliga favoriter.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa läppglans
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22