#
100BON
 
By Terry Baume de Rose Lipcare

Baume de Rose Lipcare

Glamourös, intensivt närande behandling för läppar och nagelband.
Reparera och ge näring till dina läppar och nagelband med den ljuvligt doftande, djupt återfuktande Baume de Rose. En ultimat, lyxig juvel gjord på vax av ros och pastellolja som...
435 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
3 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Glamourös, intensivt närande behandling för läppar och nagelband.
Reparera och ge näring till dina läppar och nagelband med den ljuvligt doftande, djupt återfuktande Baume de Rose. En ultimat, lyxig juvel gjord på vax av ros och pastellolja som ökar cellförnyelsen. De lugnande och reparerande krafterna hos sheasmör lämnar läpparna med en känsla av härlig smidighet, medan ceramider och E-vitamin hjälper till att skydda och stärka det känsliga området mot ålderstecken. Detta ultra-närande balm fungerar också som en stärkande behandling för nagelbanden.
Vikt: 10 g

ANVÄNDNING

Applicera direkt på läpparna så ofta som behövs under dagen. Applicera ett tjockt lager innan du går till sängs för en max­imalt återfuktande läppmask som får verka under natten. Applicera före läppmakeup som bas för perfekt fylliga läppar. Massera Baum de de Rose på nagelbanden för att mjuka upp och eliminera torr hud.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-08-28
HOLY GRAIL! Så fantastiskt återfuktande och skön på läpparna! Utan tvekan mina läppars bästa vän. Räddar torra och nariga läppar, fantastisk och värd sitt pris! Rekommenderar!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-15
Herlig på tørre og såre lepper! Fungerer veldig bra. Litt trekk for pris og at produktet kommer i krukke.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-13
Lyxig innpakning med tung krukke. Rosa balm med svak rosèduft som smelter på leppene. Umiddelbar virkning på tørre lepper og etter noen minutter er leppene myke og meget behagelige. Ny favoritt!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...