Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Signature EdP 30 ml

Signature EdP 30 ml

Chloe

En unik doft som är feminin, naturlig, sexig och chic. Denna doft tillför sin egen touch och blir därför det nya beroendeframkallande sättet att bära Chloé.
675 kr

Recensioner

Emma | 2018-12-01
Ge den här doften en timme på din hud, och den smälter in och bara blir ett med dig och din egna doft. På kvällen kan man fortfarande ana doften när man rör sig. Ren, fräsch, samtidigt som den är chic och väldigt egen. Jag tänker på en person som är klassisk, stilren och både yngre/äldre. Detta är min nya signaturdoft, och får alltid höra hur gott jag doftar av kvinnor och män.
Kajsa-Kattrina | 2018-07-20
Favoriten! Mjuk, blommig med en efterton som är fräsch. Använder varje dag. Tror jag köpt samma parfym tre gånger på rad nu!
Bg | 2018-03-05
Världens bästa parfym! Finns ingen som slår denna med sin unika, fräscha och kvinnliga doft. Det som gör den så fantastisk är att den blir unik på varje användare, för jag tycker den "blandar" sig så bra med ens egna naturliga doft. En riktig lyxdoft som passar både till vardag och fest. Väldigt dryg också!

Mer Information

En unik doft som är feminin, naturlig, sexig och chic. Denna doft tillför sin egen touch och blir därför det nya beroendeframkallande sättet att bära Chloé. Toppnot: En ädel och ljuv ros Hjärtnot: De blommiga doftnyanserna hos rosen Basnot: Rosens sammetslena elegans.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22