Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Slutspurt! 30% på reapriset

Cleansing Milk Normal/ Dry Skin

Cleansing Milk Normal/ Dry Skin

Clarins

Behaglig och uppfriskande rengöringsmjölk som varsamt rengör och lyfter bort make-up och orenheter. Huden blir ren, klar och strålande samtidigt som den bevarar ph-balansen.
265 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Glamour | 2017-10-14
Den här gör sitt jobb. Utan tvekan. Doften är bra. Du får jobba lite med den här rengöringslotionen, men det är en del av en avkopplande ceremoni.
Johanna | 2017-02-16
Jag använder den varje kväll. Inte för att ta bort ögonmake-upen. Den är mycket dryg, behaglig doft och rengör väl.
Madelene Vall | 2016-02-19
Superhärlig och effektiv rengöringslotion! Fuktar händerna med varmt vatten o masserar därefter på torrt ansikte. Doftar så gott och jag blir ren och fräsch. Tar inte bort all mascara därav det lite lägre betyget.

Mer Information

Behaglig och uppfriskande rengöringsmjölk som varsamt rengör och lyfter bort make-up och orenheter. Huden blir ren, klar och strålande samtidigt som den bevarar ph-balansen. Innehåller bl a alpört, johannesört, sötmandel, meliss, enbär och arnica.
Morgon och/ eller kväll. Värm mjölken mellan handflatorna innan du applicerar den i ansiktet.
Placera varsamt händerna platt mot ansiktet. Låt handflatorna ligga kvar några utan att trycka för hårt. Lyft dem sedan snabbt från ansiktet. Upprepa 5-6 gånger. Gradvis kommer rengöringsmjölken att tjockna och skapa en sugeffekt som lyfter bort make-up och orenheter utan att irritera eller "dra" i huden. Skölj av med vatten eller torka av med en servett. Avsluta med Clarins ansiktsvatten och efterföljande dag/ nattkräm.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volym:200 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22