Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Daily Energizer Cleansing Gel

Daily Energizer Cleansing Gel

Clarins

Rengöring i gelé-form som ger ett mjukt och rikligt lödder. Rengör huden milt men effektivt och gör den mjuk och fräsch.
175 kr

Recensioner

Felicia | 2016-12-06
Tar bort smink helt ok, känns väldigt skön och fräsch på huden och luktar gott. Torkar inte ut. Har inte gjort något för mina finnar, men sen så påstår den sig inte göra något heller så vad kan man förvänta sig. Sjukt dryg också! Vill du bara ha en simpel, bra rengöring så rekommenderar jag den för dig.
Helda Bahnam | 2016-03-01
Det är den bästa rengöring som jag har egentligen hittat efter att jag har använd mycket annat. Den gör ansikte fukt och glans.
- | 2015-06-09
Sååå bra! Hade mycket finnar innan som försvunnit, på bara några dagar. Jag har aldrig haft så här fin hy, rekommenderas!

Mer Information

Rengöring i gelé-form som ger ett mjukt och rikligt lödder. Rengör huden milt men effektivt och gör den mjuk och fräsch. Produkten riktar sig först och främst till kvinnor under 30 som vill ha en löddrande rengöring med vatten. Innehåller bl a Saponaria (Naturligt löddrande och rengörande) och Moringa (Neutraliserar effekterna av föroreningar. Renar och eliminerar toxiner i huden.)
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volym:75 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22