Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Dry/Sensitive

Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Dry/Sensitive

Clarins

Effektiv och löddrande tvål som är lika mild som en rengöringsmjölk. Det mjuka löddret sköljs lätt av och huden skyddas mot de uttorkande effekterna av hårt vatten.
265 kr

Recensioner

Therese | 2018-05-01
Super bra!! Älskar doften på den också!
Therese | 2018-02-28
Kan inte säga att den löddrar men den känns så bra på huden
Maria | 2018-02-27
Ny favorit till min torra och känsliga hy. Riktigt skön och effektiv. Rekomenderas!

Mer Information

Effektiv och löddrande tvål som är lika mild som en rengöringsmjölk. Det mjuka löddret sköljs lätt av och huden skyddas mot de uttorkande effekterna av hårt vatten. Innehåller bl a extrakt av brudslöja och polymnia samt bomullsfröolja och sheasmör.
Ta en liten mängd produkt i lätt fuktade händer och arbeta upp ett lödder. Massera varsamt över ansikte och hals med lätta svepande rörelser. Undvik ögonkonturen. Skölj noggrant av med svalt vatten på morgonen och med ljummet vatten på kvällen.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volym:125 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22