Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sun Wrinkle Control Cream UVB/UVA 30

Sun Wrinkle Control Cream UVB/UVA 30

Clarins

Solskydd för ansiktet för en snabbare och vackrare solbränna samtidigt som hudens skönhet och hälsa bevaras.
295 kr

Recensioner

Malin | 2017-10-31
Rekommenderar INTE den här, den är väldigt parfymerad/luktar verkligen solkräm. Den är väldigt fett och går inte in i huden ordentligt och den gav mig massa finnar och blemmor. Slängde efter mycket om och men, använde mindre än halva tuben, försökte verkligen få den att fungera men den var inte bra.
Jasmine | 2017-07-29
Rekommenderar inte! Denna lämnar en glansig yta på min hy. Jag testat med och utan ansiktskräm under och får samma dåliga resultat. Fungerar inte heller under smink. Då jag rör vid mitt ansikte under dagen så smular krämen av. Jag har torr hud och har provat andra som blir matta på min hy utan att torka ut. Köp inte denna
Ingrid | 2017-05-27
Säkert en bra kräm, men ALLDELES för parfymerad. Står inte ut med doften!

Mer Information

Solskydd för ansiktet för en snabbare och vackrare solbränna samtidigt som hudens skönhet och hälsa bevaras. Lättviktig och oljefri creme som ger dig möjlighet att sola säkrare tack vare sitt multi-cellulära skydd. Innehåller bl a Platan, Baobab, Ärta, Oliv, Senna, Aloe och UVA-UVB 30.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22