Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sun Wrinkle Control Cream UVB/UVA 50+

Sun Wrinkle Control Cream UVB/UVA 50+

Clarins

Vårdande solskyddscreme för ansiktet med mycket högt skydd, UVB 50+. Innehar hudvårdande ingredienser som bevarar hudens kvaliteter och är både ljus och värmestabil.
295 kr

Recensioner

Jasmine | 2017-07-29
Rekommenderar inte! Oavsett hur jag applicerar denna produkt så smular den på mitt ansikte och där den inte smular lämnar den en fet och glansig yta på min hy. Jag testat med och utan ansiktskräm under och får samma dåliga resultat. Fungerar inte heller under smink. Jag har torr hud och har provat andra som blir matta på min hy utan att torka ut. Köp inte denna
Sussi | 2016-06-07
Smälter in bra i huden. Har blandad hy och använder i vanliga fall min favorit "Hawaiian tropic - Silk Hydration Face SPF 30". Provade denna då jag önskade SPF 50+, UVB, UVA och den gör min hy en aning glansig men dock inga finnar hittills (vilket jag lätt brukar kunna få av hudvårdsprodukter).
Johanna | 2015-06-06
Hade med denna då jag var i Indien. Jag är hudtyp 2 och kan bli brun men det tar tid. Med denna kom jag hem till vintersverige med en snygg brun färg utan att ha bränt mig en enda gång under 3 veckor. Har den även som mitt varje dag-solskydd och den gör mig inte allt för blank, trots att jag har blandhy. Lite puder på t-zonen är allt som behövs. En varning bara, ha den inte för nära ögonen för då vattnar dom konstant och svider.

Mer Information

Vårdande solskyddscreme för ansiktet med mycket högt skydd, UVB 50+. Innehar hudvårdande ingredienser som bevarar hudens kvaliteter och är både ljus och värmestabil. Ej portilltäppande. Rekommenderas till alla som vill ha ett högt solskydd och speciellt för solkänslig hy och vid intensiv solexponering.
Innehåller bl a Multi-cellular Protection:Skyddar hudens lager samt alla delar av cellen.
Multi-filter komplex: Skyddar mot UVA/UVB
Phyto-Sunactyl 2: Skyddar cellerna samt stärker hudens skydd mot solåldrandet.
Innehåller bl a Platan, Baobab, Ärta, Oliv, Senna och Aloe.
Applicera på torr hud före din solvistelse. Återapplicera så ofta som nödvändigt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22