Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Concealer Stick 01 Light Beige
Concealer Stick 01 Light Beige
Concealer Stick 01 Light Beige

Concealer Stick 01 Light Beige

Clarins

Concealer Stick med mjuk, smidig och lättarbetad konsistens som smälter in i huden. Döljer mörka ringar, pigmenteringar, rodnader och ofullständigheter. Long-lasting.
265 kr
01 Light Beige

Recensioner

Susan | 2017-03-07
Fantastisk täckning för mig med pigmentfläckar. Rekommenderar starkt.
Emma Sjölund | 2016-02-25
En väldigt bra concealer som smälter in i hudens egna ton väl och håller hela dagen. Ett minus är att den innehåller en del tråkiga kemikalier.
Sofia Hedberg | 2015-02-23
Den här är ett måste i min sminknecessär. Den täcker bättre än någon annan concealer jag provat och är superdryg.

Mer Information

Concealer Stick med mjuk, smidig och lättarbetad konsistens som smälter in i huden. Döljer mörka ringar, pigmenteringar, rodnader och ofullständigheter. Long-lasting. Ultrafina pärlor förstärker ljusets reflektion på huden. Innehåller bl a vitamin A och E för att ge skydd till det ömtåliga ögonpartiet. Dermatologiskt och ophthalmologiskt testad.
Applicera på mörka partier och skönhetsfel och klappa in det i huden med fingret. Om huden är väldigt torr kan du blanda concealern med lite ögoncreme i handen innan applicering.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22