Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Everlasting Foundation+ 115 Cognac
Everlasting Foundation+ 115 Cognac
Everlasting Foundation+ 115 Cognac
Kampanj 20%

Everlasting Foundation+ 115 Cognac

Clarins

Everlasting Foundation+ håller upp till 18 timmar. Den flytande texturen smälter perfekt in i huden vid applicering och huden blir utjämnad i ett ögonblick.
316 kr395 kr
115 Cognac

Recensioner

Rebecca | 2018-02-11
Har torr hud. Tycker den sitter bra och återfuktar ansiktet. Under dagen kan det försvinna från kindpartiet. Den lägger sig som rynkor runt munnen och ögonen, så jag får små synliga linjer. Inte så glamouröst. Den luktar melon (vilket jag tyckte var jättemysigt från början) men nu efter 3 månaders användning är det inte lika uppskattat. När foundationen har satt sig kan den även skifta lite i färg, jag får en något mörkare rosa bas,vilket inte passar så bra med min mer gula hudton. Är lite kluven till denna, jag gillar den för den lätthet sminket sitter efter applicering, men nästa gång blir det nog en annan foundation.
Beatrice | 2018-02-08
Jag är torr, men ändå oljig nu under vintern och denna sitter perfekt utan att kaka sig och även utan att lägga sig i linjer och veck. Hög täckning, krämig formula.
Linn | 2017-09-23
Första gången jag använde denna foundation blev jag verkligen besviken. Flera partier flagnade och vissa täcktes inte ordentligt. Det blev likadant de följande gångerna, men sedan lärde jag mig hur mycket hudkräm och primer som behövdes för att denna foundation skulle lägga sig bra. Ge inte upp efter första försöket om du köper denna! Den är jättebra när du har lärt känna den. Anledningen till att den får fyra av fem stjärnor är för att den torkar ut min hud om jag inte är noggrann med att förbereda med serum och dagkräm. Jag har en VÄLDIGT torr och känslig hud, så jag tror inte att denna foundation är uttorkande om du har normal, kombinerad eller fet hud.

Mer Information

Everlasting Foundation+ håller upp till 18 timmar. Den flytande texturen smälter perfekt in i huden vid applicering och huden blir utjämnad i ett ögonblick. Perfekt hy från morgon till kväll tack vare sitt "high fidelity system", en innovativ osynlig film som gör att pigmenten sprids ut jämnt på hudytan och stannar kvar där resten av dagen. Varje pigment är överdragen av aminosyra för att hålla det stabilt under alla omständigheter, (talgutsöndring, värme, fukt, stress...). Innehåller också Clarins exklusiva light-optimizing komplex som är baserat på en optisk teknologi som fångar, sprider och förhöjer ljuset. Huden verkar slätare och ojämnheter synbart minskade. Ett plant-baserad micro-patch återfuktar huden under hela dagen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22