Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

SOS Primer Green
SOS Primer Green

SOS Primer Green

Clarins

SOS Primer är en korrigeringsbas-serie i olika nyanser framtagen för att erbjuda en målinriktad färgkorrigering för olika hudvårdsproblem.
325 kr

Recensioner

Isabell | 2018-12-03
Jag är kär i den här! Hela sos serien är fantastisk, och jag var imponerad av hur bra den smälte in i min hund utan att bli de minsta grönd och höll toppen hela dagen under min fondation. Ingen rödhet som lyste igenom!
Sanna | 2018-06-16
köpte denna i tron om en bra produkt som skulle dämpa mina lätt röda partier runt näsa och kinder men den hjälper absolut NOLL. Den dämpar inget och fyller ingen annan funktion heller så jag är riktigt besviken.
Lora | 2018-05-18
Jag trodde att det kommer likna Urban Decay grön primer. Det här Clarins Sos har för lite av pigmenter för att göra någon effekt alls. Bortkastade pengar.

Mer Information

SOS Primer är en korrigeringsbas-serie i olika nyanser framtagen för att erbjuda en målinriktad färgkorrigering för olika hudvårdsproblem. Nyans 04 Green tonar ner all slags rodnad, även röda acnefläckar. Den uppfräschande texturen med "utsuddande" effekt förbereder huden för kommande make up-applicering samtidigt som den tillåter huden att andas och ger en bättre hållbarhet för make-up´en i helhet. Resultaten är helt enkelt häpnadsväckande. Innehåller bl a The High Lumitech complex: ger synbar korrigering, ljusar upp och ger liv till hyn, Extrakt av ekologisk Sjölilja (återfuktar), Clarins anti-pollution komplex (skyddar huden från de skadliga effekterna i miljön).
Använd som en bas: Applicera SOS Primer efter din dagcreme över hela ansiktet antingen ensam eller blandad med foundation.
Använd som en touch up eller finish: Applicera SOS Primer (efter din dagcreme) genom att med fingertopparna klappa in på de partier som du vill korrigera och därefter varsamt klappa in foundation över.
Färg:Grön
Finish:Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22