Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Liquid Facial Soap Mild Mild
Gåva på köpet!

Liquid Facial Soap Mild Mild

Clinique

Det första steget i Cliniques 3-Stegs System. Alla fördelarna med Cliniques berömda Facial Soap i flytande formula. Rengör utan att ta bort de skyddande lipiderna.
215 kr

Recensioner

Ida | 2018-10-18
Funkar bra, är snäll mot huden! Har sett en förändring i min hud med denna! Enda minus poängen är att den ej luktar så gott enligt mig!
Linnea | 2018-10-01
Mycket bra! Vid regelbunden användning så reducerar den finnar och ger en mycket friskare hy.
Felicia | 2018-09-11
Har läst om Cliniques 3-stegssystem genom åren men aldrig riktigt trott att det kan vara sååå bra, tillslut fick jag endå för mig att testa och ja! Det gör det det ska! Jag blir ren och får mindre finnar än tidigare! Just tvätten gör precis det den ska, rengör ansiktet utan krångel och torkar inte ut. Tar dock inte bort vattenfast mascara som vissa tvättar lyckas med, men jag är gla endå!

Mer Information

Det första steget i Cliniques 3-Stegs System. Alla fördelarna med Cliniques berömda Facial Soap i flytande formula. Rengör utan att ta bort de skyddande lipiderna. Förbereder huden för exfoliering med Clarifying Lotion. Praktisk pump gör att du alltid får rätt mängd.
Löddra upp Liquid Facial Soap med ljummet vatten mellan handflatorna. Massera in i ansikte och på hals, skölj. Torka försiktigt. Använd två gånger per dag. Fortsätt med steg 2 och 3: använd Clarifying Lotion för din hudtyp och Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel.
Volym:200 ml
Hudtyp:Kombinerad
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22